U bent hier

Multimove 2019 - 2020

vanaf donderdag 12 september 2019, elke donderdag van 16u00 tot 17u00 tem 14 mei 2020 uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen
Leden Gezinsbond: 75 euro/seizoen - andere : 115 euro/seizoen
Multimove Knokke-HeistMultimove Knokke-HeistSport Vlaanderen
MULTIMOVE zet jonge kinderen in beweging! 
 
Multimove betekent plezier, gevarieerd bewegen, ontspanning, een brede motorische vorming…voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en is een breed bewegingsprogramma waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. De 12 bewegingsvaardigheden (dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien) zijn van cruciaal belang voor de motorische ontwikkeling van kinderen en moet op jonge leeftijd geprikkeld worden. Diezelfde 12 vaardigheden vormen ook de basis om op latere leeftijd sportspecifiek te bewegen in de sport van zijn of haar voorkeur bij een lokale sportclub. ‘Jong geleerd is oud gedaan’ ! 
 
De kinderen worden ingedeeld in 3 verschillende leeftijdsgroepen: 3-4, 5-6 en 7-8 jaar en worden begeleid door gediplomeerde sportbegeleiders met specialisatie Multimove.
 
Een initiatief van de Gezinsbond Knokke en de Sportdienst Knokke-Heist. Indien je lid bent van de Gezinsbond betaal je €75 per seizoen, niet-leden betalen €115 per seizoen. Lidmaatschap van de Gezinsbond is €40 per gezin/jaar, het loont dus zeker de moeite om het lidmaatschap van de Gezinsbond aan te vragen wanneer je je kindje wenst in te schrijven voor Multimove. Zo kan het ganse gezin naast Multimove ook genieten van alle andere activiteiten & voordelen van de Gezinsbond.
 
Info & Inschrijven
- Inschrijven : sport.knokke-heist.be/multimove
- Meer info kan je ook steeds verkrijgen bij : Patricia Van de Walle van de Gezinsbond: tel. 0477 48 65 29 of mail naar patricia@immovandewalle.be of bij de Sportdienst - De Stormmeeuw- E. Verheyestraat 14, Tel 050/630 480