U bent hier

Multimove 2021 - 2022

Vanaf donderdag 9 september 2021, elke donderdag van 16u00 tot 17u00 uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen
75€ voor leden Gezinsbond - 115€ voor niet-leden Gezinsbond
Multimove Knokke-HeistMultimove Knokke-HeistSport Vlaanderen
MULTIMOVE zet jonge kinderen in beweging! 
 
Multimove betekent plezier, gevarieerd bewegen, ontspanning, een brede motorische vorming…voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en is een breed bewegingsprogramma waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. De 12 bewegingsvaardigheden (dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien) zijn van cruciaal belang voor de motorische ontwikkeling van kinderen en moet op jonge leeftijd geprikkeld worden. Diezelfde 12 vaardigheden vormen ook de basis om op latere leeftijd sportspecifiek te bewegen in de sport van zijn of haar voorkeur bij een lokale sportclub. ‘Jong geleerd is oud gedaan’ ! 
 
De kinderen worden ingedeeld in 3 verschillende leeftijdsgroepen: 3-4, 5-6 en 7-8 jaar en worden begeleid door gediplomeerde sportbegeleiders met specialisatie Multimove.
 
Een initiatief van de Gezinsbond Knokke en de Sportdienst Knokke-Heist. Indien je lid bent van de Gezinsbond betaal je 75€ per seizoen, niet-leden betalen 115€ per seizoen. Lidmaatschap van de Gezinsbond is €42/jaar voor het ganse gezin, het loont dus zeker de moeite om het lidmaatschap van de Gezinsbond aan te vragen wanneer je je kindje wenst in te schrijven voor Multimove. Zo kan het ganse gezin naast Multimove ook genieten van alle andere activiteiten & voordelen van de Gezinsbond.
 
Info & Inschrijven
- Inschrijven : sport.knokke-heist.be/multimove
- Voor meer info : Gemeentelijke Sportdienst - Tel 050 630 480