U bent hier

Van MELK tot KAAS door Franky Malbrancke

woensdag 18 december 2019 - 20.00 uur
Leden Gezinsbond : 10 euro / Andere : 15 euro
Van melk tot kaas door Franky Malbrancke - Knokke 2020
Franky Malbrancke is ondertussen een vaste gast in ons programma. Deze keer heeft hij het over kazen.
 
  • Hoe wordt kaas gemaakt? 
  • De verschillende soorten kaas : zacht, halfhard, hard, van vers tot oud, light, dieet en kruidenkazen
  • Het aankopen van kaas
  • Samenstellen en presentatie van een kaasplank
  • Het bewaren en versnijden van de kaas
  • Wat drink ik met kaas? Witte of rode wijn, bier?
 
Na een didactische uitleg met presentatie voorzien we een proeverij van een 8-tal soorten rauwmelkse en/of bio kazen.
 
Info & inschrijven bij : Ann De Clercq (ann.seru@gmail.com) of secretariaat@gezinsbondknokke.be – Tel : 050/623044