Hoe word ik lid van de Gezinsbond Knokke?

Je neemt contact op met Fabienne Maes, onze plaatselijke secretaris en je schrijft 42 euro over (Gezinsbond Knokke: rek.nr. IBAN BE 10 7785-956040-04). Zij bezorgt je dan je lidkaart met een bonnenboekje. Je lidkaart is eveneens je spaarkaart.

Lid worden

Je lidkaart van de gezinsbond Knokke is ook geldig bij activiteiten van de gezinsbond Heist-Duinbergen en omgekeerd. Meer inlichtingen ? Dan kan je terecht bij de secretaris Fabienne Maes (secretariaat@gezinsbondknokke.be) of bij de voorzitter Anne Bailyu 0479/68 74 21 (anne.bailyu@telenet.be)

Bovendien ontvang je als lid van Knokke 2 x per jaar onze nieuwsbrief 'Bondig' waarin heel wat nuttige informatie staat.

Als lid krijg je om de veertien dagen onze gezinskrant 'De Bond', met informatie over de bondsactiviteiten in jouw buurt en je geniet van alle voordelen en diensten die de Gezinsbond aanbiedt.

Naar aanleiding van een geboorte bieden we je een gratis lidmaatschap aan en dit op voorwaarde dat je nog nooit lid was (betalend of gratis) van de Gezinsbond. Het gratis lidmaatschap is eenmalig en geldt als kennismaking met onze organisatie. Bij iedere geboorte ontvang je ook gratis ons tijdschrift Brieven aan Jonge Ouders.

Hartelijk welkom bij de Gezinsbond!

 

Ledenvoordeel

Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend.

Bij tal van handelaars en spaarpartners in Vlaanderen en Brussel krijg je spaarkorting in je online portemonnee. Bij de plaatselijke afgevaardigde kan je ook bioscoopchequesgsm-kaartenNMBS-passen en Lijnkaarten kopen met spaarkorting. Van zodra je 10 euro bij elkaar gespaard hebt, kan je betalen met je lidkaart en  besparen op je aankopen. Je online portemonnee kan je raadplegen via mijn gezinsbond.

Als lid kan je ook genieten van kortingen bij musicals, op tentoonstellingen, in musea en attractieparken. Raadpleeg regelmatig de activiteiten met korting en blijf op de hoogte van het aanbod.

We reiken ook kortingskaarten openbaar vervoer uit aan gezinnen met drie of meer kinderen.